radiohead

Musikindustrin är bakåtsträvande och de gör sig hellre ovänner med sina konsumenter än försöka förtjäna dem.

Det är inte konstigt att det går dåligt för dem. Få vill betala för en tjänst om de som erbjuder den föraktar sin kund.

Radiohead är ett gammalt favoritband och Thom Yorke är en av de absolut bästa sångarna. Nu finns det fler anledningar att gilla dem för nu kan man köpa deras nya skiva till det pris man själv väljer. Radiohead riskerar att få för lite betalt för sitt arbete, men det förtroende och respekt de ger sina konsumenter gör att konsumenterna är tacksamma för det. Jag tror Radiohead kommer få rejält betalt, för jag och många med mig vill GÄRNA betala för en tjänst där leverantören respekterar mig som kund.

Köp Radiohead – In Rainbows. (Låtarna kan dock inte laddas ner förrän 10/10)

Bilden fotade jag 1994 på Gino.

Läs också en helt motsatt analys… 😉