Svt har visat Michael Moore-dokumentärer, tillägnat Castro en helkväll och UR verkar totalsponsrat av LO och antikonsumister. Ganska tröttsamt, speciellt när jag tvingas betala för smörjan.

Michael Moore är en märklig figur. Jag har bara sett delar av hans filmer. Jag blir mest illamående, vilket jag antar är meningen. Krig är för jävligt, det behöver inte Michael Moore lära mig genom att visa massa elände som i Fahrenheit 9/11. Han verkar mest nationalistisk och mot kriget för att amerikaner lider skada. Konsekvensen för Irak av att plötsligt dra sig ur är ointressant.

Ikväll visar Svt en Moore-kritisk dokumentär (jag tror det knappt själv!) och den radar upp exempel efter exempel där Moore regisserat dokumentära scener och skruvat till lösryckta klipp till något helt osant. Michael Moore är inte bara en osmaklig vänsterkonservativ nationalist. Han är en lögnare också.