Publik Service har tagit det lite lungt under våren men är nu tillbaka i ny lokal. Numera huserar vi på Street vid hornstull och kommer imorgon tisdagen 13/5 kl 18:00 debattera fildelning och upphovsrätt med Karl Sigfrid (m) och Martin Andreasson (fp).

Frågan om fildelning berör mig mycket. Jag är stor kulturkonsument och vill gärna betala för mig. Dock tycker jag att kulturmarknaden fungerar dåligt och inte gör sitt bästa för att förtjäna mina pengar. I debatten väljer jag inte sida, men jag hoppas vi kommer närmare en lösning.

Moderator för kvällen är journalisten Nicklas Mattsson med bakgrund från Jarowski och Internetworld. Redan -98 ställde han sig frågande till hur upphovsrätten kommer överleva de tekniska förändringarna. Medvetenheten fanns således redan då, men politiskt sett har inget hänt…

Läs mer på http://www.publikservice.se/ hos Johan och på Facebook.